DJ Qbert & The Fresh Crew / Gramofonoteka

V Maribor v organizaciji Gramofonoteke prihaja eden najboljših didžejev na svetu – “Jimi Hendrix Turntablisma” – DJ Qbert (San Francisco, ZDA)!

Richard Quitevis ali DJ Qbert, zvezdnik filipinsko-ameriškega porekla, se je na svetovni hip-hop sceni uveljavil kot “Jimmy Hendrix Turntablizma” in velja za nesporno najboljšega skreč DJ-a na svetu. Član pionirske didžejevske ekipe Invizibl Skratch Piklz, večkratni svetovni prvak tekmovanja DMC, uradno najboljši ameriški DJ leta 2010 (America’s Best DJ), inovator neštetih skrečerskih tehnik in tehnologij, član enega najbolj domiselnih hiphop projektov Dr. Octagon, avtor legendarnih skreč plat Dirt Style in duhovite serijalke Turntable TV ter nenazadnje avtor miksa Demolition Pumpkin Squeeze Musik (1994), ki ga je revija Source proglasila za najhujši mikstejp v zgodovini …

DJ Qbert se odpravlja na turnejo po Kitajski, pred tem pa se bo v Evropi ustavil zgolj v francoskem Nantesu in Mariboru na Štuku. Na mini turneji ga spremlja dvojec The Fresh Crew, ki ga tvorita uradna Reloopova didžeja Kendo the DJ in J.E., plesišče pa bosta ogrela DJ Venom iz Zagreba ter domači DJ Splinta.


Pričakujte pravi glasbeni spektakel!

 

Več informacij: https://www.facebook.com/events/1119878214865798/

 
 
 

Dogodki/

DJ Qbert & The Fresh Crew

Datum: Sobota, 12. 10. 2019 ob 22. uri

Lokacija: ŠTUK, Maribor

 

Vstopnice na: Eventim.si

 

 

*Organizator dogodka je Gramofonoteka.